Tuesday, January 7, 2014

Bun venit 2014!



Anul trecut m-am simtit fortata de imprejurari sa scriu 20- 30 de pagini. Am urat acel chin pentru ca nu imi place sa scriu si asta pentru ca ceea ce scriu nu mi se pare ca ar putea fi suficient de interesant pentru cei din jur si mai cu seama nici pentru mine mai tarziu. Am invatat ceva insa, ca este greu sa spui pe nume lucrurilor simple. Ca lucram in corporatii sau pentru ele si rostim cuvinte fara suflet... goale care  nu inseamna nimic pentru noi, seamana mai degram cu un cod pe care il folosim pentru a vorbi aceeasi limba. Uitam cu totul de muzicalitatea vorbelor noastre.

Am mai invatat ca imi este greu sa scriu propozitii, fraze, ca mai degraba as scrie cuvinte. O insiruire de cuvinte... mi se parea mai plina de sens, cuvintele erau concise sau mai expresive, mai nuantate uneori si clare. Frazele mi se pareau greoaie si de neinteles am avut senzatia ca pierd din substanta.

Anul acesta ca toata lumea buna :) ma gandeam ce mi-as putea dori, ma gandeam sa imi scriu 10 chestii pe care vreau sa le fac si sa vedem daca pot. O promisiune fata de mine... Iata un cuvant pe care nu-l suport "promit!" Mi se pare bantuit... :) Daca apuc sa-l rostesc sigur isi pierde menirea.... In felul asta am ajuns din nou la cuvinte... ce-i drept am citit pe linkedin ceva de genul care sunt cuvintele pt 2014 am zambit...pt ca nu mi se mai pare deloc aberanta ideea.

2014 words!
my 2014 four words: passion, action, culture, network

in lista respectiva am citit si altele care mi-au placut: creative, courage, commitment,wise, improve, share, help si as mai fi adaugat aici build, joy, great, proud.

dar nu m-am putut abtine sa nu scriu 4 cuvinte simple care imi suna bine si care imi sunt dragi:
bun, frumos, fapte, prietenie






1 comment:

  1. De acord cu tine, Anamaria! Bun,frumos,fapte,prietenie si sa citim cartea de ''fotopoetica'' in 2014!

    ReplyDelete